Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kongre Süreci Başladı | Kocaelide Bugün
Manşetler Politika Surmanset

Kongre Süreci Başladı

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı dün akşam 101. İl Danışma toplantısını gerçekleştirdi. 6. Olağan kongre döneminin ana konusu ile toplanan İl Danışma Meclisi Şemsettin Ceyhan’ın selamlama konuşması ile başladı. AK..

Kongre Süreci Başladı

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı dün akşam 101. İl Danışma toplantısını gerçekleştirdi.

6. Olağan kongre döneminin ana konusu ile toplanan İl Danışma Meclisi Şemsettin Ceyhan’ın selamlama konuşması ile başladı. AK Parti’nin en yüksek oranda oy aldığı Yenişehir Mahallesi İzmit’in en çok delegeye sahip mahallesi oldu. Bu mahalleden 26 kongre delegesi seçilecek.

AK Parti’de ilçelerde yapılacak mahalle delege seçimleri 19 Temmuz Çarşamba günü Gebze ve Darıca’da başlayacak. İlk istişare toplantı 10 Temmuz Pazartesi günü Karamürsel ve Gölcük’te gerçekleştirilecek. AK Parti, her ilçede 400 kongre delegesi belirleyecek. Hangi mahalleden kaç delegenin seçileceği, partinin o mahallede aldığı oy sayısına göre hesaplandı. İzmit ilçe delege seçimi 24 Temmuz Pazartesi yapılacak.

AK Parti Seçim Komisyonu, 12 ilçede yapılacak delege seçim tarihlerini belirledi. İlçelerde yapılacak seçim tarihleri şöyle:

19 Temmuz (Gebze-Darıca), 20 Temmuz (Çayırova-Dilovası), 21 Temmuz (Karamürsel-Gölcük), 22 Temmuz (Körfez-Derince), 24 Temmuz (İzmit-Kandıra), 25 Temmuz ( Kartepe- Başiskele)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL