Genel

Körfez Heyeti, Yaren Gecesi’nin Konuğu Oldu

2017 yılı faaliyet Değerlendirme ve Motivasyon toplantısını Afyon’da gerçekleştiren Körfez Belediyesi heyeti, Sandıklı’da düzenlenen ‘Yaren Gecesi’ne konuk oldu. 2017 yılı değerlendirme toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan..

Körfez Heyeti, Yaren Gecesi’nin Konuğu Oldu

2017 yılı faaliyet Değerlendirme ve Motivasyon toplantısını Afyon’da gerçekleştiren Körfez Belediyesi heyeti, Sandıklı’da düzenlenen ‘Yaren Gecesi’ne konuk oldu.

2017 yılı değerlendirme toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği’nin konuğu olarak Yaren Gecesi’ne katıldı. Başkan Baran, ilk olarak Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişi sonrasında Başkan Baran, Çöl’e kiraz maketi hediye etti.

Yaren Gecesi Düzenlendi

Akşam ise Körfezli heyet, Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği’nin konuğu olarak Yaren Gecesi’ne katıldı. Programa; Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli, İsa Taş, Levent Yılmaz ve Sait Çalık ile birim müdürleri katıldı. Gece sonrasında Başkan Baran, dernek yöneticilerine kiraz maketi hediye ederken, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Gönül Köprüsü Kurduk

Afyon Sandıklı’nın kendine hayran bırakan deyişlerini, geleneklerini, göreneklerini, türkülerini, oyunlarını çok beğendiğini ifade eden Başkan Baran,“Sandıklı’nın kendine özgü kültürü hayran olunmayacak gibi değil.  Burada Afyon’un geleneklerini ve göreneklerini, yakından keşfetmiş olduk. Bir İlimiz ve İlçemizle daha gönül köprüleri kurmuş olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL