Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Körfez´de Dualar Şehitler İçin

Körfez Belediyesi ve Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği programda, şehitler dualarla anıldı. Şehit ailelerine de plaket takdim edildi. Körfez Belediyesi ve Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nun ‘şehitlerimiz anısına’ düzenlediği program, okul..

Körfez´de Dualar Şehitler İçin

Körfez Belediyesi ve Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği programda, şehitler dualarla anıldı. Şehit ailelerine de plaket takdim edildi.

Körfez Belediyesi ve Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nun ‘şehitlerimiz anısına’ düzenlediği program, okul konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve Okul Müdürü Zafer Pınar ile çok sayıda davetli katıldı. Ömer Döngeloğlu’nun konferans verdiği buluşmaya, Murat Taylan da seslendirdiği ilahiler ile renk kattı.

Sevgi İmandandır

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konferans öncesinde kısa bir konuşma yaparak, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü adına şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız. Vatan sevgisi imandandır. İmanlı olmayanda ne vatan sevgisi olur ne de başka bir sevgi.

Ailelere Plaket Verildi

Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki; Dört tarafımızda yaşananları hepiniz görüyorsunuz. Aslan Mehmetçiklerimiz şimdi Afrin’de terör örgütlerine karşı mücadele ediyor. Terörün kökünü kazıyana kadar da bu mücadele devam edecek. Rabbim yardımcıları olsun” dedi. Ayrıca programda şehit yakınlarına da plaket takdim edildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL