Genel Güncel Körfez Manşetler Sağlık

Körfez’e 100 Bin Ton Asfalt

Körfez Belediyesi, yaz aylarında Körfez’de yapılacak çalışma ile tam 100 bin ton asfalt serecek. Çalışmaların startı şimdiden verildi; Körfez Devlet Hastanesi’ne yeni yapılan otoparka serim gerçekleştirildi. Körfez’deki mahalle yollarındaki sorunları..

Körfez’e 100 Bin Ton Asfalt

Körfez Belediyesi, yaz aylarında Körfez’de yapılacak çalışma ile tam 100 bin ton asfalt serecek.

Çalışmaların startı şimdiden verildi; Körfez Devlet Hastanesi’ne yeni yapılan otoparka serim gerçekleştirildi.

Körfez’deki mahalle yollarındaki sorunları çözüme kavuşturabilmek için asfaltlama çalışmalarına özel önem veren Körfez, 2018 yılında Körfez’in yollarında 100 bin ton asfalt serimi gerçekleştirecek. Körfez’in dört bir yanında gerçekleştirilecek olan çalışmalar için planlamalar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Asfalt serim çalışmaları için ilk start Körfez Devlet Hastanesi’nin yeni yapılan otopark alanı ile verildi.

Kalıcı Çalışmalar

70 ton asfaltın serildiği otopark alanı çalışmaların tamamlanması ile birlikte hizmete açılırken, vatandaşlar da yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Körfez’e bu yıl 100 bin ton asfalt sereceklerini belirten Başkan Baran, “Asfaltlama çalışmalarında kesinlikle kalıcı çalışmalar yapmaya özel önem veriyoruz. Geçici çalışmalar yapmak yerine kalıcı çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

Yayla Yolu Düzenleniyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sadece kent merkezinde değil, kırsal alanlarla da daha rahat ulaşımı sağlaması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Hereke Yayla Yolu’nda düzenleme çalışması yapıldı. PMT serilen bölge daha sonra asfaltlanacak ve vatandaşların özellikle yaz aylarında yaylaya ulaşımı kolaylaştırılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL