Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Körfezli Gençler ‘Yarını Kodluyor’ | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Körfezli Gençler ‘Yarını Kodluyor’

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından dijital geleceğe hazır nesillerin yetiştirilmesi hedefiyle hayata geçirilen “Yarını Kodlayanlar” projesi kapsamında Körfez’de eğitimler başladı. Kocaeli’de eylül ayında startı verilen; Türkiye Vodafone Vakfı..

Körfezli Gençler ‘Yarını Kodluyor’

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından dijital geleceğe hazır nesillerin yetiştirilmesi hedefiyle hayata geçirilen “Yarını Kodlayanlar” projesi kapsamında Körfez’de eğitimler başladı.

Kocaeli’de eylül ayında startı verilen; Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından dijital geleceğe hazır nesillerin yetiştirilmesi hedefiyle hayata geçirilen “Yarını Kodlayanlar” projesi, Körfez’de de tüm hızıyla sürüyor. Körfez Kent Konseyi’nin iş birliği ile gerçekleştirilen eğitimler son olarak Petkim Ortaokulu’nda devam etti.

Eğitimler Sürüyor

Habitat Yarını Kodlayanlar Eğitmeni Bulut Atay tarafından Bilgisayar Sınıfı’nda gerçekleştirilen eğitimde; Scratch ile Algoritma anlatıldı, kodlama yapıldı. Eğitmen Bulut Atay, “Proje kapsamında verdiğimiz eğitimlerde çocuklara 4 temel değeri öğretmeyi hedefliyoruz. Tüm okullarımızda bu çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Tüketici Olmayacaklar

‘Yarını Kodlayanlar’ projesindeki eğitimler sayesinde çocuklarımız sadece teknoloji tüketicisi olmayıp yeni teknoloji ya da dijital eser yaratmanın yollarını öğreniyor. Proje bu yönüyle kodlama, liderliğini yaptığımız Dijital Dönüşüm vizyonuyla da doğrudan örtüşüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL