Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Körfezli Gençlerden Örnek Davranış

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Doğu illerinde bulunan köy okulları için başlattığı yardım kampanyası ile büyük ses getirdi. Müzik Kulübü Başkanı Derya Öztürk’ün öncülük ettiği projede, 24 koli Adıyaman’ın Kahta..

Körfezli Gençlerden Örnek Davranış

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Doğu illerinde bulunan köy okulları için başlattığı yardım kampanyası ile büyük ses getirdi. Müzik Kulübü Başkanı Derya Öztürk’ün öncülük ettiği projede, 24 koli Adıyaman’ın Kahta ile Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde bulunan bulunan köy okullarına gönderildi. Kolilerin içinde ise; çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak kıyafet, ayakkabı, mont, kırtasiye malzemesi ve oyuncak yer aldı.

Herkes Böyle Duyarlı Olmalı
Günlerce süren çalışma sonunda toplanan ve tek tek okulların ihtiyaçlarına göre oluşturulan 24 koli, dün itibariyle gönderildi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun, “Müzik Kulübü Başkanımız Derya Öztürk’ün koordinesinde başlattığımız bu proje, bizleri de çok mutlu etti. Bir çocuğu mutlu edebiliyorsak, asıl zenginlik bizim için bu. Bu tarz kampanyalarda vatandaşlarımızı daha çok duyarlı olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL