Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Köşker annelerin taleplerini dinledi | Kocaelide Bugün

Köşker annelerin taleplerini dinledi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Barış mahallesinde bulunan İbni Sina Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesinde “Evden Okula Haydi Anneler Spora “ projesinin katılımcı anneleriyle bir araya geldi.  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı..

Köşker annelerin taleplerini dinledi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Barış mahallesinde bulunan İbni Sina Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesinde “Evden Okula Haydi Anneler Spora “ projesinin katılımcı anneleriyle bir araya geldi.  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve projenin koordinatörü Nagihan Malkoç’un da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Köşker, projenin katılımcı annelerine kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

EĞİTİM AİLEDE BAŞLAR

Projenin katılımcı anneleri ile sohbet eden Başkan Köşker, “Eğitim ailede başlar. Ailenin eğitimi de annede başlar. Sizlerin eğitimi bu anlamda bizler için çok önemli. Anne eğitimli ve sağlıklı olacak ki toplumun temeli sağlam olsun. Ben bu anlamda sizlere bu projede yer aldığınız için çok teşekkür ediyorum. İki noktada başladığımız proje kapsamında şimdi 17 farklı noktada haftanın üç günü eğitim veriyoruz. Dileğimiz bunu Türkiye geneline yayabilmek. Bizlere desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

ANNELERİ DİNLEDİ

Projenin katılımcı annelerine bir kez daha katılımlarından ve projeye verdikleri desteklerden ötürü teşekkür eden Başkan Köşker, “Sizler olmadan bu hizmetlerin hiçbir anlamı olmaz bu hizmetlere değer katan sizlersiniz” dedi. Başkan köşker daha sonra annelerin taleplerini dinledi önerilerini aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL