Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Köşker huzurevi sakinlerini ağırladı | Kocaelide Bugün

Köşker huzurevi sakinlerini ağırladı

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Gebze Huzurevi ziyaretinin ardından, huzurevi sakinlerini ve çalışanlarını makamında ağırladı. İadeyi ziyarette bulunan huzurevi sakinleri ve çalışanları, Başkan Köşker’e ilgi ve alakası..

Köşker huzurevi  sakinlerini ağırladı

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Gebze Huzurevi ziyaretinin ardından, huzurevi sakinlerini ve çalışanlarını makamında ağırladı.

İadeyi ziyarette bulunan huzurevi sakinleri ve çalışanları, Başkan Köşker’e ilgi ve alakası nedeniyle teşekkür etti. Ziyaretten oldukça memnun kalan Başkan Köşker, “Sizler bizlerin kıymetlileri, büyüklerimizsiniz. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var.  Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Bundan sonra yaşayacağınız her gününüz dünden güzel olsun” ifadelerini kullandı. Sohbetin ardından huzurevi sakinleri Başkan Köşker’e hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL