Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Köşker’den Gebzespor’a moral ziyareti | Kocaelide Bugün

Köşker’den Gebzespor’a moral ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 3.ligde mücadele veren Gebzespor’a moral ziyaretinde bulundu “Sizlerden bir Gebzeli olarak çok şey bekliyorum” dedi. Gebzespor tesislerinde takımı ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker..

Köşker’den Gebzespor’a moral ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 3.ligde mücadele veren Gebzespor’a moral ziyaretinde bulundu “Sizlerden bir Gebzeli olarak çok şey bekliyorum” dedi. Gebzespor tesislerinde takımı ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzespor yönetimi ve futbolcuları ile sohbet etti.

SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

Bir Gebzeli olarak Gebzespor’dan çok şey beklediğini ifade eden Başkan Köşker, “Herkes kendi işini en iyi şekilde yaparsa çok daha iyi yerlerde oluruz. Bu hayatın her alanı için geçerlidir. Başarıya hasret bir Gebzespor vardı ve yılar sonra 3. Lige yükseldi. Umuyorum ki bu başarı grafiği artarak devam edecek. Önemli olan başarılarda istikrardır. Biz elimizden gelen desteği vermeyi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki Gebzespor çok daha iyi yerlerde Gebze’mizi temsil edecek” dedi.

FUTBOLCULARDAN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR

Gebze Spor Başkanı Abbas Sır ve futbolcular da Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. Gebzespor Başkanı Abbas Sır, “Belediye Başkanımız gerçekten Gebzespor için elini taşın altına koydu ve çok destek oldu. Kendilerine şahsım Gebzespor ve Gebzeliler adına teşekkür ediyorum. En son en büyük sorunlarımızdan biri olan tesis içerisindeki doğalgaz sorunu da Başkanımız sayesinde çözülmüş oldu. Bu gerçekten bizler için çok önemliydi” ifadelerini kullandı.

TARİHİ SU DOLABINI İNCELEDİLER

Başkan Köşker ve futbolcular sohbetin ardından Gebzespor tesislerin hemen yanı başında bulunan ve Gebze Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Su Dolabını inceledi. Başkan Köşker ve futbolcular sonrasında Tarihi Su Dolabının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Köşker günü antrenmanla tamamlayan Gebzespor futbolcularına başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL