Ekonomi Genel Manşetler

KOTO’nun Nefes Kredisi fırsatı devam ediyor

Kocaeli Ticaret Odası’nın, %9,90 faiz oranlı ve 150 bin TL üst limitli Nefes Kredisi’ne başvurmak isteyen oda üyeleri için fırsat devam ediyor. Ziraat Bankası’nda %15, Denizbank’ta ise % 43 oranında..

KOTO’nun Nefes Kredisi fırsatı devam ediyor

Kocaeli Ticaret Odası’nın, %9,90 faiz oranlı ve 150 bin TL üst limitli Nefes Kredisi’ne başvurmak isteyen oda üyeleri için fırsat devam ediyor. Ziraat Bankası’nda %15, Denizbank’ta ise % 43 oranında limit boşluğu bulunuyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), öncülüğünde, KOBİ’lere düşük faizli kredi sunmak için başlatılan Nefes Kredisi projesi kapsamında Kocaeli Ticaret Odası da 30 milyon TL’lik kaynak oluşturmuş, oda üyelerine yıllık %9,90 faiz oranlı ve 150 bin TL üst limitli kredi imkanı sunulmuştu. Başvuruların alınmaya başladığı 2016 yılının Aralık ayından bu yana yüzlerce Oda üyesi, en düşük faizli krediye erişim sağlarken, Kocaeli Ticaret Odası Genel Sekreteri Mert Anlıpak, kredi başvurularının halen devam ettiğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDA %15

DENİZBANK’TA %43 LİMİT BOŞLUĞU

Kocaeli iş dünyasının büyüme hedefine katkıda sunmak için Kocaeli Ticaret Odası tarafından, TOBB ve bankaların da desteğiyle önemli bir kaynak oluşturulduğunu vurgulayan Oda Genel Sekreteri Mert Anlıpak, “12 Aralık 2016 Pazartesi günü itibariyle üyelerimizin ihtiyacına sunulan Nefes Kredisi’ne başvurular halen devam ediyor. Üyelerimiz, odamızdan alacakları faaliyet belgesiyle Ziraat Bankası ve Deniz Bank’ın şubelerine başvuruda bulunabilirler. Aldığımız son verilere göre, Ziraat Bankası’nda %15, Denizbank’ta ise % 43 oranında limit boşluğu bulunuyor” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL