Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KOÜ, Dilovası ve Gebze’deki OSB’leri Gezdi | Kocaelide Bugün
Eğitim Ekonomi Güncel Manşetler

KOÜ, Dilovası ve Gebze’deki OSB’leri Gezdi

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk öncülüğündeki Kocaeli Üniversitesi yönetimi, Gebze ilçesinde bulunan İMES OSB, Güzeller OSB ve GOSB’a ziyaret düzenlediler. Araştırma üniversitesi olma hedefiyle çalışmalarına hız veren Kocaeli..

KOÜ, Dilovası ve Gebze’deki OSB’leri Gezdi

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk öncülüğündeki Kocaeli Üniversitesi yönetimi, Gebze ilçesinde bulunan İMES OSB, Güzeller OSB ve GOSB’a ziyaret düzenlediler.

Araştırma üniversitesi olma hedefiyle çalışmalarına hız veren Kocaeli Üniversitesi, üniversite-sanayi işbirliklerini geliştirmek ve çoğaltmak adına, sanayi ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Gebze ilçesinde bulunan İMES OSB, Güzeller OSB ve GOSB’a; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Elif Öğüt ve Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kadri Süleyman Yiğit ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren’den oluşan üniversitemiz heyeti ziyarette bulundu.

İMES Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılan ilk ziyarette, İMES OBS Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan ve Müteşebbis Heyet tarafından tanıtım ve bilgilendirme sunumu yapıldı. İMES’in sahip olduğu imkanlar ile yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgi verildi. Üniversitemizin de destekleriyle hayata geçirilen Mükemmeliyet Merkezi gezildi.

İkinci ziyaret ise Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji’ne gerçekleştirildi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ve işbirlikleri üzerine görüşmeler gerçekleştirilen ziyarette, Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve yönetim kurulu ekibi tarafından tanıtım yapıldı.

Organize Sanayi Bölgesi ziyaretleri kapsamında son olarak Gebze Organize Sanayi Bölgesi ziyaret edildi. Üniversitemiz yönetimini GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gezer ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı ziyarette, karşılıklı iyi niyetler aktarılırken, yapılabilecek ve geliştirilebilecek işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Oldukça verimli gecen ziyaretler sonrası Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk yaptığı açıklamada, Kocaeli’nin büyük bir sanayi laboratuvarı olduğunu ve üniversite olarak bu imkanları iyi değerlendirmek adına iş birliklerimizi daha da canlı hale getireceğimizi söyledi. Marka yaratmanın önemine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Sadece sanayi ile değil, kent-üniversite işbirliklerini hayata geçireceğiz. Üniversite olarak bu anlamda iddialıyız.” dedi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL