“Köy Köy Mahalle Mahalle Gezeceğiz”

Engin Kılıç, Cumaköy’de vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç,İl ve ilçe yönetimi, Cumaköy’de vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi. Cumaköy muhtarı Hüseyin..

“Köy Köy Mahalle Mahalle Gezeceğiz”

Engin Kılıç, Cumaköy’de vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç,İl ve ilçe yönetimi, Cumaköy’de vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi.

Cumaköy muhtarı Hüseyin Ünal’ı  Mollafenari köyü muhtarı Mehmet Ballı ve yönetimiyle birlikte ziyaret etti.

Ziyarette  yeniden Refah Partisinin yeni kurulan bir siyasi hareket olduğunu ama kısa sürede Dr. Fatih Erbakan liderliğinde tüm ülkede teşkilatlandığını belirten Kılıç,  Köylülerimizin birinci derecede şikayetlerinin başında Tarım arazilerinden alınan arsa vergileri olduğunu bunu gündeme  daha önce taşıdıklarını ama bu konunun takipcisi olacaklarını belirtti. Kılıç Tarımın ve hayvancılığın bitme noktasına geldiği, çiftçimizin, köylümüzün ürününün gelirinin, üretim maliyetinin yarısını karşılamaya yetmediği bir Türkiye olabilir mi? Orman köylüsüyle ormanlarımızı barıştıracağız. Köylüsü olmayan ormanı korumanın son derece zor olduğu uygulamalarla görülmüştür. Bu düşünceden hareketle, orman köylüsünün gelirlerini arttıracak tedbirler alınacak, orman köylülerinin köylerini terk etmemeleri sağlayacağız” dedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumaköy Muhtarı Hüseyin Ünal  Tarla vasfındaki arazilerinin arsa vergisi üzerinden alınmasını öngören yasanın Gebze Belediye meclisinde biran önce düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Bu konuyu kamuoyuna taşıyan Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Ziyarette köylerden sorumlu ilçe yönetim kurulu üyeleri  Raif Öz,Cumaköy Temsilcisi  Ahmet Erdoğan  Gençlik Teşkilatı ilçe yönetim kurulu üyesi İsmail Hancı’da hazır bulundu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL