Ekonomi Genel Güncel İzmit Manşetler

KSMMMO’dan Yaman’a ziyaret

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, yeni göreve başlayan Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ı makamında ziyaret etti. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(KSMMMO) geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Vergi Dairesi Başkanı..

KSMMMO’dan Yaman’a ziyaret

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, yeni göreve başlayan Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(KSMMMO) geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ı ziyaret etti. Ziyarete KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Oda Sekreteri Cengiz Tosun, yönetim kurulu üyelerinden, Hamit Akbulut ve Taner Öner katılım gösterdi.

 BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuşan KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, KSMMMO olarak her zaman Vergi Dairesi Başkanlığıyla iş birliği içinde çalıştıklarını ve bundan sonraki dönemde de bu iş birliğinin devam etmesinin önemine vurgu yaparken Vergi Dairesi Başkanı Coşkun’ a yeni görevinde başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, ilimiz ve ilçemiz ekonomisinin gelişimi için her iki kurumun işbirliği içerisinde olması gerektiğini belirterek,  KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

TRABZON’DAN KOCAELİ’YE

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun’un Maliye Bakanlığı’na atanması sonrasında uzun bir süre Halil İbrahim Temiz bu göreve vekalet ediyordu. Resmi Gazete’de yayınlanan yazıyla, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı’na atandığı duyuruldu ve Yaman 30 Nisan’da yeni makamında göreve başladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL