Ekonomi Genel Güncel Manşetler

KSO’da 36 sandıktan Zeytinoğlu ve ekibi çıktı”

“ Zeytinoğlu güven tazeledi” Kocaeli Sanayi Odası’nda yapılan organ seçimi Ayhan Zeytinoğlu’nun zaferi ile sonuçlandı. Yapılan seçimle güven tazeleyen Ayhan Zeytinoğlu başkanlığındaki yönetimin listesi, 36 sandıktan da vize aldı. Sabahın..

KSO’da 36 sandıktan Zeytinoğlu ve ekibi çıktı”

“ Zeytinoğlu güven tazeledi”

Kocaeli Sanayi Odası’nda yapılan organ seçimi Ayhan Zeytinoğlu’nun zaferi ile sonuçlandı. Yapılan seçimle güven tazeleyen Ayhan Zeytinoğlu başkanlığındaki yönetimin listesi, 36 sandıktan da vize aldı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan seçime sanayiciler yoğun ilgi gösterdi. 36 ayrı meslek komitesinde faaliyet gösterecek sanayicilerin belirleneceği seçimi 36 sandıkta da Ayhan Zeytinoğlu ve ekibinin listesi kazandı.

Kocaeli Sanayi Odası’nda üçüncü dönem başkanlık görevini yapacak olan Ayhan Zeytinoğlu: “Bu sonuç bize gösterilen ilginin açık bir ifadesi oldu. Artık ‘Başkanlık için adayım’ mesajı verdi.

Baştan Zeytinoğlu seçim sonrası ortaya çıkan 72 üyeli Kocaeli Sanayi Odası Meclisi’nin temsil edilen şirketler itibariyle Türkiye’nin en güçlü ‘oda meclisi’ olduğunun altını çizerek; “Türkiye’nin en büyük şirketlerinin temsil edildiği bir yapımız var. Önümüzdeki dönemde Kocaeli Sanayi Odası, hedeflerini zenginleştirecek, kalite çizgisini daha da yükseklere taşıyarak bölgenin irili ufaklı tüm sanayicilerinin yanında olmaya devam edecek. Artık hizmetlerimizi küresel bir rekabet anlayışı ile geliştireceğiz. Tüm sanayicilere teşekkür ederim.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL