Genel

Kurban Bayramı tatili uzatılıyor mu? Hareketlilik başladı

Bu yaz tatil yapmak için kalan son günleri değerlendirmek isteyenler, Kurban Bayramı için rezervasyon yaptırmaya günler öncesinden başladı. Bu yıl 31 Ağustos’ta arife günü ile başlayacak Kurban Bayramı, yaz aylarında..

Kurban Bayramı tatili uzatılıyor mu? Hareketlilik başladı

Bu yaz tatil yapmak için kalan son günleri değerlendirmek isteyenler, Kurban Bayramı için rezervasyon yaptırmaya günler öncesinden başladı.

Bu yıl 31 Ağustos’ta arife günü ile başlayacak Kurban Bayramı, yaz aylarında tatile çıkamayanlar için neredeyse son bir fırsat olacak. Turizmciler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ardından arife gününün tam gün ilan edilmesiyle tatilin biraz daha uzamasını isterken, yazın son tatil şansını kaçırmak istemeyenler, yurt içi ve yurt dışı tur firmalarından rezervasyonlarını yaptırmaya başladı.

Yunanistan’ın Kos Adası merkezli deprem ise Güney Ege ve Yunan adaları turlarına talebi etkilemedi.

Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Kurban Bayramı’nın deniz-güneş tatili yapmak isteyenler için çok güzel bir döneme denk geldiğini, bayram tatili için rezervasyonların aylar öncesinden başladığını söyledi.

Bayram tatili için “artan bir talep grafiği” olduğuna işaret eden Temeller, “Ağustos ayının ilk yarısında popüler otellerin dolacağını öngörüyoruz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL