“Küresel İklim Değişikliği ve Yerel Yönetimler”

Gebze Ticaret Odası ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gebze Temsilciliği işbirliğinde; “Küresel İklim Değişikliği ve Yerel Yönetimler” konulu seminer, Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’ nda gerçekleştirildi. Gebze..

“Küresel İklim Değişikliği ve Yerel Yönetimler”

Gebze Ticaret Odası ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gebze Temsilciliği işbirliğinde; “Küresel İklim Değişikliği ve Yerel Yönetimler” konulu seminer, Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’ nda gerçekleştirildi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Bölüm Dekanı Ebru Tümer Kabadayı, Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu Yiğit ve çok sayıda mimar ve inşaat mühendisleri ile GTO Meslek Komite üyeleri seminere katılım sağladı.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı sonrasında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; Gelişirken bizlere sağlanan avantajların, doğal yaşama verdiği etkileri çok boyutlu düşünerek hareket etmek zorunda olduğumuzu vurgulayarak; “Akıllı Şehir” kavramının önemine dikkat çekti.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler sonrasında; Prof. Dr. Sn. Mikdat Kadıoğlu iklim değişikliğine karşı alınması gereken önlemler konusunda değerli bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaştı.

SAMSUNG CSC

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL