Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kurtulmuş, Valiliği Ziyaret Etti | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Kurtulmuş, Valiliği Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Valiliği Ziyaret Etti Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimizi gelen Ak Parti Genel Başkan Vekili ve..

Kurtulmuş, Valiliği Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Valiliği Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimizi gelen Ak Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek ilimiz genelinde yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Valilik binası önünde Vali Seddar Yavuz, İstanbul Milletvekili İffet Polat, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, MKYK Üyesi Ahmet Ferhan Baykoç ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından karşılandı.

Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra makama geçti. Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Seddar Yavuz, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL