KYÖD Elektronik Atık projesi paydaşları artıyor

KYÖD Yönetim Kurulu Başkanı Didem Turan, KYÖD Elektronik Atık projesi ile ilgili olarak proje paydaşlarının artışı açıklaması yaptı. Turan açıklamasında “KYÖD olarak EĞİTİME DÖNÜŞTÜR Sloganı ile başlattığımız Elektronik Atık Projesinin..

KYÖD Elektronik Atık projesi paydaşları artıyor

KYÖD Yönetim Kurulu Başkanı Didem Turan, KYÖD Elektronik Atık projesi ile ilgili olarak proje paydaşlarının artışı açıklaması yaptı.

Turan açıklamasında “KYÖD olarak EĞİTİME DÖNÜŞTÜR Sloganı ile başlattığımız Elektronik Atık Projesinin , Meslek örgütlerimizin desteğiyle daha da büyüdüğünü sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Mart ayında KYÖD üyeleriyle başlattığımız çalışmaya üyelerimizden etkin katılım devam ediyor ve  EXİTCOM şirketine ilk teslimi gerçekleştirdik.

Kampanyanın ikinci ayında Tabip Odası, Diş hekimleri Odası, Eczacılar Odası, Makine Mühendisleri Odası, Çevre Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası  ,Mimarlar Odası  başta olmak üzere  Akademik Odalar da bu çevre ve eğitim projesine paydaş olmayı kabul ettiler. Bu beraberliğin çalışmanın başarısını daha da üst seviyelere çıkaracağını memnuniyetle görüyoruz.

Amacımız : Elektronik eşyaların çöpe gitmeden geri dönüşümle değerlendirileceği bilincini toplumda yaygınlaştırmak ve  geri dönüşümden elde edilen geliri burs fonumuza aktararak Yüksek Öğrenim Öğrencilerine destek olmaktır

Mayıs ayında bu projeyi pilot olarak seçtiğimiz Mahalle muhtarlıkları ve Site yönetimleri ile paylaşarak daha da büyüteceğiz.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL