Levent Altun’ dan imza günü

Levent Altun Maymun Tuzağı’nı imzalayacak Gazeteci-Yazar Levent Altun, 4’üncü romanı Maymun Tuzağı için ilk imza etkinliğini yarın gerçekleştirecek. Gebze Center AVM’de devam eden 11. Kitap Fuarı çerçevesince Penguen Kitabevi tarafından..

Levent Altun’ dan imza günü

Levent Altun Maymun Tuzağı’nı imzalayacak

Gazeteci-Yazar Levent Altun, 4’üncü romanı Maymun Tuzağı için ilk imza etkinliğini yarın gerçekleştirecek. Gebze Center AVM’de devam eden 11. Kitap Fuarı çerçevesince Penguen Kitabevi tarafından düzenlenen imza günü saat 15.30’da başlayacak.

Maymun Tuzağı romanını 2020 yılının başında yazan ancak pandemi nedeniyle hiç imza günü düzenleyemeyen Levent Altun, sadece internet üzerinden yapılan satışlarla ikinci baskıyı gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı olan Levent Altun’un +18, Kaçış Noktası ve Özleme Mektup isminde üç romanı daha bulunuyor.

Yazmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Altun, ‘okunmanın’ ise çok daha büyük bir ayrıcalık olduğunu dile getirerek, imza günü etkinliğine tüm kitapseverleri davet etti.

KİTABIN KONUSU

Levent Altun, Maymun Tuzağı romanında okuyucuyu karmaşık ilişkilerle dolu bir yolculuğa çıkarıyor. İnsanların aç gözlülüğü ve bencilliğine çokça vurgu yaparken, geçmişteki en zayıf ve karanlık yerlerini gün yüzüne çıkararak, pişmanlık ve hataları ile yüzleştiriyor. Romanın sonunda ise okuyucuyu son derece şaşırtıcı ve çarpıcı bir final bekliyor. İyi insan olmanın vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, insanların farklı sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL