Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Liseler arası resim yarışması | Kocaelide Bugün

Liseler arası resim yarışması

Çayırova’da  15 Temmuz konulu resim yarışması Çayırova Belediyesi, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ dolayısıyla liseler arası  resim yarışması düzenliyor. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nün anlam ve..

Liseler arası resim yarışması

Çayırova’da  15 Temmuz konulu resim yarışması

Çayırova Belediyesi, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ dolayısıyla liseler arası  resim yarışması düzenliyor. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nün anlam ve önemini konu alan yarışmaya son katılım tarihi 11 Haziran . İlk üçe girenlerin ödül kazanacağı yarışmanın sonucu 4 kişilik jüri ekibi tarafından tayin edilecek. Bir eserle katılma hakkına sahip yarışmacılar resimlerini Çayırova Belediyesi Bilgi Evlerine teslim edecekler.
Yarışma şartlarına uyan eserler 3 resim öğretmeni ve 1 tarih öğretmeninden oluşan 4 kişilik jüri ekibi tarafından değerlendirilecek. Dereceye giren isimler 13 Temmuz tarihinde ilan edilecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında yarışmayı kazanan 1.’ye tablet , 2.’ye akıllı saat ve 3.’ye bluetooth kulaklık verilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL