Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Manavgat’a yardım tırı | Kocaelide Bugün

Manavgat’a yardım tırı

Darıca’dan Manavgat’a yardım tırı Son günlerde Antalya ve Muğla başta olmak üzere birçok ilde meydana gelen orman yangınları Türkiye’nin ciğerlerini yakarken Darıca, örnek bir dayanışma göstererek yangından en çok etkilenen..

Manavgat’a yardım tırı

Darıca’dan Manavgat’a yardım tırı

Son günlerde Antalya ve Muğla başta olmak üzere birçok ilde meydana gelen orman yangınları Türkiye’nin ciğerlerini yakarken Darıca, örnek bir dayanışma göstererek yangından en çok etkilenen bölgelerden biri olan Manavgat’a yardım tırı yolladı.

Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Darıca Kızılay işbirliğinde hazırlanan ve içerisinde su, gıda maddesi ve hayvanlar için yem kolilerinin yer aldığı yardım tırı dualarla Manavgat’a uğurlandı. “Canımız yanıyor, ateşi birlikte söndürelim” sloganıyla başlatılan kampanya sonrası toplanan malzemeler yardım tırına yüklenerek Manavgat’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı açıklamada yangınlar nedeniyle üzgün olduklarını ifade ederek yaraları hep birlikte dayanışma içerisinde saracaklarını söyledi. Darıca ailesi olarak Manavgat başta olmak üzere yangından etkilenen tüm vatandaşlarımızın acısını paylaştıklarını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Çıkan yangınlar ciğerimizi yaktı. İnşallah kısa sürede yangınlar son bulur. Darıca olarak yardım tırımızı Manavgat’a uğurluyoruz. Hep birlikte yaraları sarmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL