Marender’den yeni proje!

Marmara Engelliler Derneği Projelerine bir yenisini daha ekledi Proje ‘düşüncenin kağıt üzerine resm edilip hizmete sunulmasıdır’ Başkan Memiş Özdemir bir açıklama ile projeyi paylaştı. Özdemir açıklamasında “Gebze Teknik Üniversitesi destekli..

Marender’den yeni proje!

Marmara Engelliler Derneği Projelerine bir yenisini daha ekledi

Proje ‘düşüncenin kağıt üzerine resm edilip hizmete sunulmasıdır’

Başkan Memiş Özdemir bir açıklama ile projeyi paylaştı. Özdemir açıklamasında “Gebze Teknik Üniversitesi destekli üç yıldır devam eden eğitim projesinin ardından Marmara Üniversitesiyle de Sağlık alanında yeni bir projeyi hizmete sunmanın huzurunu yaşıyoruz. Marmara üniversitesi Mental Paylaşımlı psikolog ofisinden Uzm.Psk. Simla Dirimtekin ve Asistanları. Aras Arı, Nur Gebedek, Rabia Ataç ve Evin Canpolat tarafından Marender ‘ de haftada bir gün diye düşünüp bugünkü toplantının ardından haftada iki gün olarak İletişim ve yaşam becerileri eğitimi, Bireysel ve gurup seansları uygulanacaktır.
Bireysel psikolog desteği almak isteyen üyelerimizin isim yazdırıp randevu sırası alması gerekmektedir. Ayrıca Bedensel,zihinsel ve işitme engellielr içinde çalışmalarımız olacak. Marender üyelerinden ücret alınmayacak. Yaklaşık dört yıl önce yine Marmara üniversitesiyle görüşmeler yapıp sağlık konulu daha büyük bir proje çalışmamız derneğimizin imkan kısıtlılığı ve gerekli destek verilmediği için Çayırova yerine İstanbul’da yapıldı.Projelerimizin taslak çalışmalarını kendi imkanlarımıza göre hazırlayıp olması gereken destek geldiğinde projeyi geniş kitleye yayıyoruz. Bu projemize gerekli ilgi ve desteğin geleceğini ümit ediyoruz. Çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. “dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL