Marmara’nın En Güzel Ezan’ı Çayırova’dan

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen ,”Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması” 9. Bölge Finali, 22 Nisan 2018 tarihinde Düzce’de  gerçekleştirildi. Düzce Osman..

Marmara’nın En Güzel Ezan’ı  Çayırova’dan

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen ,”Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması” 9. Bölge Finali, 22 Nisan 2018 tarihinde Düzce’de  gerçekleştirildi.

Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde  yapılan yarışmaya Marmara Bölgesinden 9 il ve 11 okul katıldı. Yarışma sonunda,  Kocaeli İl birincisi Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Samet UZUN, jüri üyelerinin ortak kararıyla, Ezan Okuma yarışması 9.Bölge Birincisi seçildi. Ödülünü Düzce Valisi Dr.Zülkif DAĞLI’dan  alan Samet Uzun, 12 Mayısta yapılacak Türkiye finaline 9.Bölge temsilcisi olarak katılacak. Ezan Okuma Yarışmasında ikinciliği, Bursa Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Üçüncülüğü ise Edirne İpsala Anadolu İmam Hatip Lisesi elde etti.

Elde edilen bu başarı nedeniyle duygularını dile getiren Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Zafer Aslan, “Samet ile her zaman gurur duyduklarını, hem başaracağına dair inancı, hem bu konudaki çalışmaları ve azmi, hem de ahlakıyla hep örnek bir öğrencimiz oldu. Başarısında pay sahibi olan hocalarını ve ailesini tebrik ediyorum. Türkiye finalinde de güzel bir sonuç alacağına inancımız tamdır. Şimdiden muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL