MARSİD’den Genişletilmiş İştişare Toplantısı

Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD) Yönetim kurulu üyeleri, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) Başhekimi Özgür Devrim Kılıç. Enerji Uzmanı Ziya Baran,25. Dönem..

MARSİD’den Genişletilmiş İştişare Toplantısı

Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD) Yönetim kurulu üyeleri, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) Başhekimi Özgür Devrim Kılıç. Enerji Uzmanı Ziya Baran,25. Dönem İstanbul Milletvekili Hasan Sert, Afrika’ya yayın yapan Natural TV Genel Müdürü Tuncay Demir, Boğaziçi Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bengisu katılım sağlayarak dernek üyelerine bilgilendirme yaptı.

Açılış Konuşması yapan Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD)Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Koşan, kısa sürede çok iş başardık, Yapacağımız bu iletişim toplantısının amacı; tüm dernek üyelerinin birbirlerini tanıması, tanışmalar vesilesiyle şirketlerin birbirleriyle bilgi birikimlerini paylaşmasını sağlamak, yurtdışına açılmış olan şirketlerin bu amaçla hareket eden şirketlere desteğini sağlamak ve derneğin asıl amacı olan üyeler arasında köprü olma vazifesini yerine getirdiğini göstermek amacıyla yapılmaktadır.  Bunlara ek olarak, derneğin adının ve başkanının değişiminden bu yana geçen sürede derneğin yaptığı çalışmalar ve önemli anlaşmalar ilk kez bu toplantı da üyelere duyurulacaktır. Duyurusu yapılacak bazı çalışmalarımız ise şunlardan oluşmaktadır: Bu süreçte yaptıklarımızdan bahsedecek olursak eğer; derneğimiz kurulumundan hemen sonra İnternet Medyası Ödülleri töreninde Sivil Toplum Kuruluşu olarak ödül almıştır.  Ödül alımının dışında derneğe ve dernek üyelerine faydası dokunacak anlaşmalar da yapmış bulunmakta. Bunlardan bazıları; Business Network Germany ile Kardeş Dernek Anlaşması yapılarak karşılıklı temsilcilik konusunda anlaşmaya varılmıştır. Yapılan bu anlaşma ile dernek üyelerimiz ve yakınları Almanya veya Avrupa’ya gittikleri zaman kardeş derneğimiz vasıtasıyla birçok imkandan yararlanabilecekler. Alman İş adamları Derneğinin dışında Amerikalı İş adamları ile görüşme halinde olunup en kısa zamanda Amerikalı dernek ile de temsilcilik konusunda anlaşmaya varılacak. Derneğimiz ve Balıkesir Valiliği ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu arasında yapılan görüşmelerle Balıkesir’de kurulacak olan Tarım Organize Sanayi Bölgesi’ne destek olma konusunda görüş birliğine varıldı.

Bölgemizin ve Türkiye’nin en kapsamlı hastanelerinden olan Anadolu Sağlık Merkezi ile de bir anlaşma yapılarak, dernek üyelerimize ve ailelerine Çayırova’da bulunan hastanede belirli oranda indirimli muayene imkanı, Gebze Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunan hastanede ise SGK kapsamında ücretsiz muayene olma konusunda anlaşmaya varılmıştır. Dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Yaptığı konuşmada, Gebze ekonomide bölgenin parlayan yıldızı, Teknokentler, bilişim vadisi, Üniversite OSB’ler, bölgemizde yaşayan vatandaşa iş, Kobilere yeni iş kolları, ülkeye katma değer katıyor.

Hep birlikte güçlü bir ekonomi elde edeceğimizi düşünüyorum. Dedi.

Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) Başhekimi Özgür Devrim Kılıç yaptığı konuşmasında, Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) Türkiye’nin en önemli sağlık kuruluşlarından biridir, Bu bağlamda, Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD) ile indirim anlaşması yaptık, ayrıca Gebze Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunan hastanede ise SGK kapsamında ücretsiz muayene olma konusunda anlaşmaya varılmıştır. Dedi.

Etkili İletişim Uzmanı Ziya Baran,  toplantıya katılan katılımcılara kısa bir sunum yaptı ve başarmak için, mutlaka başarılı kişilerin hayat hikâyelerini okumak gerektiğini, çok çalışmak ve etkili çalışmak gerektiğini vurguladı.

Son olarak kapanış konuşması yapan Muzaffer Koşan, toplantımıza destekleyici olan Dilaş Toplu Yemek Hizmetleri Metin Uzunok ve Anadolu Sağlık Merkezi Başhekimi Özgür Devrim Kılıç’a çalışanlarına teşekkür ederiz. Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL