Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Mecliste oybirliği ile kabul edildi | Kocaelide Bugün

Mecliste oybirliği ile kabul edildi

“Beşikten Eşiğe Yetim” projesi oybirliği ile kalıcı hale geldi Çayırova Belediye meclisi önemli bir karar aldı. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesinde yerine getirdiği ilk söz olan “Beşikten Eşiğe Yetim”..

Mecliste oybirliği ile kabul edildi

“Beşikten Eşiğe Yetim” projesi oybirliği ile kalıcı hale geldi

Çayırova Belediye meclisi önemli bir karar aldı. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesinde yerine getirdiği ilk söz olan “Beşikten Eşiğe Yetim” projesi mecliste oybirliği ile kabul edilen yönetmelik değişikliği kalıcı hale getirildi.

Çayırova Belediyesi’nin Ocak ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Kültür Salonu’nda meclis ikinci başkanvekili Erhan Sarıdede’nin başkanlığında yapılan toplantı, bir önceki meclis oturumuna ait karar özetlerinin okunmuş sayılması ve meclis üyelerini gündem dışı konuşmaları ile başladı.

YÖNETMELİK KAPSAMINA ALINDI

Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde önemli bir karar alındı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin göreve geldiğinde yerine getirdiği ilk söz olan “ Beşikten Eşiğe Yetim “ Projesi kalıcı hale getiren gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yönetmeliğine eklenen madde ile yetim ve öksüz projesinin sürekli olarak devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

 

Gündemdeki diğer maddelerin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısı sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL