Mehmet Aras, Bu Akşam Gebze Tv’ de

Karamürsel’ de Yeniden Refah Rüzgarı Esti. Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanlığı ilçelerde devam ettirdiği halka kucaklaşma programına bu akşam Karamürsel’ de devam etti. İl başkanı Mehmet Aras’ a ziyaretler..

Mehmet Aras, Bu Akşam Gebze Tv’ de

Karamürsel’ de Yeniden Refah Rüzgarı Esti.

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanlığı ilçelerde devam ettirdiği halka kucaklaşma programına bu akşam Karamürsel’ de devam etti.

İl başkanı Mehmet Aras’ a ziyaretler boyunca, Karamürsel ilçe başkanı Ali Osman Aydın ve ilçe yönetimi eşlik etti.

Program boyunca ilçe merkezinde bulunan otuza yakın kafe ve kıraathane ile çok sayıda esnaf ziyaret edildi. Yapılan ziyaretler esnasında özellikle gençlerin partiye çok yakın ilgi gösterdikleri gözlerden kaçmadı.

Üretmeden Tüketen, Kendisini Tüketir.

Kıraathane ziyaretlerinde halka hitap eden Aras vatandaşın geçim sıkıntısına vurgu yaptı. Ekonomiyi yönetenleri beceriksizlikle suçladı. Aras üretmeden tüketmek, kendi kendini tüketmektir dedi.

Halk Yeniden Refah Partisini Bağrına Basıyor.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Mehmet Aras şu sözleri kaydetti:

“Karamürsel ilçemizde yaptığımız çalışma ile bütün ilçelerimizde halkla kucaklaşma programını tamamlamış bulunuyoruz. Bu programın hedefi Kocaeli’ nin on iki ilçesinde bu programı yapmak idi. Fakat gördük ki, gittiğimiz her ilçede halk bizi bekliyor. Halk gittiğimiz her yerde bizi bağrına basıyor. Masasını, sofrasını gönlünü açıyor. Bizde bu nedenle programlarımıza devam etme kararı aldık. Bayrama kadar bu programlara devam edeceğiz.”

Mehmet Aras, Bu Akşam Gebze Tv’ de.

Partiden yapılan açıklamaya göre, il başkanı Mehmet Aras çarşamba akşamı ilçelerde yaptığı programlara ara verecek. Aras 20/04/2022 çarşamba akşamı, Gebze TV ekranlarında, Sema Aktemur Akçay tarafından yayınlanan Geniş Açı programına konuk olacak. Bölgemizde ve ülkemizde yaşanılan sıcak gündeme dair önemli açıklamaların yer almasının beklendiği program Gebze tv sosyal medya hesapları üzerinden saat 21:00 den itibaren canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL