MERAK ETTİK!

‘Neden, niçin, niye sorularıyla soracağımız hususlarda merakımızı gidermek ve ilgililerin cevaplarını merakla beklemek.’   Kocaeli’de Bugün çatısı altında zaman zaman sizlerle birlikte ‘Merak Ettik!’ köşemizde bir araya gelmeye çalışacağız. Özelde..

MERAK ETTİK!

‘Neden, niçin, niye sorularıyla soracağımız hususlarda merakımızı gidermek ve ilgililerin cevaplarını merakla beklemek.’

 

Kocaeli’de Bugün çatısı altında zaman zaman sizlerle birlikte ‘Merak Ettik!’ köşemizde bir araya gelmeye çalışacağız.

Özelde Kocaelimizin batı yakasındaki Dilovası, Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerimizde, genelde Kocaeli’nin tüm ilçelerinde neler oluyor birlikte gözlemlemeye çalışacağız.

31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli’de biri hariç 11 ilçemizin Belediye Başkanı değişti. Tabi ki Büyükşehir Başkanımızda değişti. Takribi 70 günü geçen süre zarfında başkanların değişmesiyle ne değişti ne değişmediğini birlikte inceleyeceğiz.

Tabi ki gayemiz açıkları bulmak ve kullanmak değil, eksikleri görüp iletmek, yanlışları tespit edip düzelmesi hususunda ilgilileri uyarmak olacaktır. Yani aslında bir noktada yerel yönetimlerimiz başta olmak üzere Kocaeli genelinde ulaşabildiğimiz aksaklıkları birlikte tespit edebilmektir.

Bütün bunları birlikte yaparken sloganımız ‘merak ettik’ olacak.

‘Neden, niçin, niye sorularıyla soracağımız hususlarda merakımızı gidermek ve ilgililerin cevaplarını merakla beklemek.’

Gerçeği, gerçeğin ortaya çıkmasını merak etmek kanaatimce vatandaş olarak hakkımız olsa gerek. Bu hakkımızı kullanırken yerel yöneticilerimizin ne derece sesimize kulak vereceğini kestirmek zor. Birlikte bekleyip göreceğiz ve nelerin değişip değişmediğini anlamış olacağız.

Fazla uzatmadan  WhatsApp hattımızın numarasını vermek istiyoruz:      0 542 606 01 58

Bu numara üzerinde sorulmasını merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz, sizler için araştırıp merak ettiğiniz şeylerde merakınızı gidermeye çalışacağız.

Hep birlikte bazı şeyleri merak etmeyi başarabilirsek idarecilerimize de yardımcı oluruz.

Şimdilik kalın sağlıcakla.

Merak ettiklerinizi merakla bekliyor olacağız.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL