Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Metro projesinde yer altına inilmeye başlandı" | Kocaelide Bugün

“Metro projesinde yer altına inilmeye başlandı”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze Darıca Metro hattındaki çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Bayram çalışmaların planlanan zamanda yürütüldüğünü aktararak “Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı durakları ile OSB..

“Metro projesinde yer altına inilmeye başlandı”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze Darıca Metro hattındaki çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Bayram çalışmaların planlanan zamanda yürütüldüğünü aktararak “Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı durakları ile OSB bölgesindeki Depo Sahasında kazı çalışmaları ile beraber Metro projemizde yer altına inilmeye başlandı” ifadelerini kullandı.

 KAZI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli hizmetlerinden olan Gebze- Darıca Metro çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Bayram, 4 noktadan çalışmaların sürdüğünü hatırlatarak” Gebze Kent Meydanı Toplamda 283 iksa kazığını 148’inin imalatı yapıldı. Ankraj imalatı için hazırlık yapılıyor. Akabinde istasyon kazısına başlanacak. Mutlu Kent İstasyonunda ise perde iksa sisteminin şevli ilk anolajının püskürtme beton imalatı yapıldı. İstasyon kazısına devam ediliyor. Ayrıca Adliye İstasyonu bina yıkımları tamamlandı. İstasyonların geoteknik ve mimari projelerinin onay süreci devam ediyor. Depo Sahası kazısına da başladık.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL