“Mevlid Kandiline ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in Mevlid Kandili Mesajı          “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı gelişini müjdeleyen, rahmet kapılarının sonuna kadar..

“Mevlid Kandiline ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in Mevlid Kandili Mesajı

         “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı gelişini müjdeleyen, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı Mevlid Kandiline ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu gönülden yaşıyoruz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV); akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek; bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortam göstermiş, gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır. Mevlid Kandili, sevgili peygamberimizin bizlerin hayatına ışık tutan değerlerini bir kez daha anlamamız, onun yüce ahlakıyla hayatımızı güzelleştirmemiz için bir fırsat, bir tazelenme gecesidir.

Bu mübarek gecede dualarımızın ve ibadetlerimizin kabul olmasını diler; tüm islam aleminin Mevlid Kandili’ni kutlar, sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ederim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL