MHP İlçe Yönetiminden Bıyık’a Ziyaret

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Mhp Darıca Meclis Üyesi Fikret Ağbaba ve İlçe Yönetimi Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. MHP Darıca..

MHP İlçe Yönetiminden Bıyık’a  Ziyaret

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Mhp Darıca Meclis Üyesi Fikret Ağbaba ve İlçe Yönetimi Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, seçim süresi boyunca Darıca’da Cumhur İtifakının örnek bir çalışma sergilediğine vurgu yaparken, bundan sonraki süreçte de Darıca’da güzel hizmetler yapılması adına birlik içinde hareket edeceklerini söyledi.

Şehrimizi Birlikte Yöneteceğiz

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise MHP Darıca İlçe teşkilatlarıyla seçim sürecinde uyumlu çalıştıklarını ifade ederek, bu uyumun ve birlikteliğin bundan sonra da devam edeceğini belirtti. Bıyık, “seçim sürecinde vermiş oldukları emek ve çabalar için tüm Mhp teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Seçimler sonrasında parti rozetimizi çıkararak şehrimize hizmet etmek için çalışmalara başladık. Şehrimize değer katacak projelere hep birlikte imza atacağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL