Genel

MHP’ye Şok! O İsimde İYİ Partiye Geçiyor

Bilecik’in Söğüt ilçe belediye başkanı Halil Aydoğdu ve belediye meclis üyeleri mensubu bulundukları Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etti. İYİ Parti’ye geçme kararı aldığını açıklayan Aydoğdu, istifasını sosyal paylaşım sitesinden duyurdu…

MHP’ye Şok! O İsimde İYİ Partiye Geçiyor

Bilecik’in Söğüt ilçe belediye başkanı Halil Aydoğdu ve belediye meclis üyeleri mensubu bulundukları Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etti. İYİ Parti’ye geçme kararı aldığını açıklayan Aydoğdu, istifasını sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Halil Aydoğdu, kendisini telefonla arayan DHA muhabirine kendisinin yanı sıra MHP’li 6 belediye meclis üyesi, MHP Söğüt eski İlçe Başkanı Ali Islah’ın da aralarında bulunduğu 48 üyenin de istifa ettiğini doğruladı.

Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklar olan Söğüt’ün MHP’li Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve MHP’li 6 Belediye Meclis üyesi toplu olarak partilerinden istifa ettiler.

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, dün gece sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabından, ”08.11.2017 tarihi itibariyle Meclis Üyelerimizle birlikte mensubu bulunduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etmiş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygılarımla” yazısını paylaştı.

“İYİ PARTİ’YE GEÇME KARARI ALDIK”

Halil Aydoğdu, kendisini telefonla arayan DHA muhabirine istifa ettiklerini doğruladı. Kendisinin yanı sıra MHP’li 6 belediye meclis üyesi, MHP Söğüt eski İlçe Başkanı Ali Islah’ın da aralarında bulunduğu 48 üyenin de MHP’den istifa ettiğini söyleyen Aydoğdu, şöyle konuştu:
“MHP’de siyaset yapma imkanı kalmadı. Delegeliklerimiz düşürüldü. Yapacak bir şey kalmadı. Madem ki MHP’de bir etkimiz, söz hakkımız ve delegelik, demokratik mücadele hakkımız kalmadı istifa etmeyi uygun gördük. Seçmenimizin de isteği üzerine partiden istifa ederek kurulan İYİ Parti’ye geçme kararı aldık. İYİ Parti’yi kuran sayın Meral Akşener hanım ile işin başından beri beraberiz zaten. Onun düşüncelerini, yapısını ve bu partiyi kurma amacını yakinen gördük. Hayırlı ve güzel bir iş olacağını düşünüyoruz. Başarılı olacağını düşünüyoruz. En azından Türkiye’de hukukun üstünlüğü ve toplumsal huzurun sağlanmasına ciddi anlamda katkı sağlamasını düşünüyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL