Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Milli Eğitim Müdürlüğü İl ve İlçe Yöneticileri İle Toplantı | Kocaelide Bugün

Milli Eğitim Müdürlüğü İl ve İlçe Yöneticileri İle Toplantı

Milli Eğitim Müdürlüğü İl ve İlçe Yöneticileri İle yapılan toplantı Vali Hüseyin Aksoy ve Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı İbrahim Er’in katılımlarıyla gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya;Vali Yardımcısı..

Milli Eğitim Müdürlüğü İl ve İlçe Yöneticileri İle Toplantı
Milli Eğitim Müdürlüğü İl ve İlçe Yöneticileri İle yapılan toplantı Vali Hüseyin Aksoy ve Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı İbrahim Er’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya;Vali Yardımcısı Osman Ekşi, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Şube Müdürleri ve ilçe Müdürleri katıldı.
Toplantıda; eğitimdeki genel durumu, başarı düzeyi, eğitimde kaliteyi artırmak için yapılması gereken çalışmalar, yapımı devam eden projeler hakkında sunum yapıldı.Sunumun ardından çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini paylaşılarak, değerlendirmeler yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL