Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Mimar Sinan'da Halk Toplantısı | Kocaelide Bugün

Mimar Sinan’da Halk Toplantısı

Kaymakam Güler Başkanlığında Mimar Sinan’da Halk Toplantısı Yapıldı Gebze Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Mimar Sinan Mahallesinde Mimar Sinan Ortaokulunda  gerçekleşti. Kaymakam Mustafa..

Mimar Sinan’da Halk Toplantısı

Kaymakam Güler Başkanlığında Mimar Sinan’da Halk Toplantısı Yapıldı

Gebze Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Mimar Sinan Mahallesinde Mimar Sinan Ortaokulunda  gerçekleşti. Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Gebze Müftüsü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü,  Mimar Sinan Mahalle Muhtarı ve Mimar Sinan Mahallesi sakinleri katıldı.

Kaymakam Güler  “ İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız”  sözleriyle toplantıya giriş yaptı.

Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinin sorunları, Kurum Müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakam bu sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı.

Kaymakam Mustafa Güler belirtilen tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL