Güncel Manşetler Spor

Minik güreşçiler hayvanat bahçesini gezdi

Türkiye’nin marka kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, sportif faaliyetlerin ve akademik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de sürdürmeye devam ediyor. Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmaları dışında, sosyal projelerde de..

Minik güreşçiler hayvanat bahçesini gezdi

Türkiye’nin marka kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, sportif faaliyetlerin ve akademik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de sürdürmeye devam ediyor. Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmaları dışında, sosyal projelerde de bir araya gelerek takım olgusunu oluşturmasını isteyen Kağıtspor kulübü bu kapsamda, Darıca Hayvanat Bahçesi ziyaretlerini sürdürüyor.

MUTLU AYRILDILAR

Proje kapsamında gerçekleştirilen gezinin bu seferki konukları Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un güreşçileri oldu. Antrenör Mükrem Kızılkaya nezaretinde gerçekleşen geziye otuz sporcu katıldı. Gezi esnasında 250’ye yakın hayvan ve 600’e yakın bitki türünü tanıma ve yakından inceleme imkanı bulan Mavi Beyazlı güreşçiler; yaklaşık iki saat süren geziden mutlu bir şekilde ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL