Minik zabıtalarla denetim

Büyükgöz Minik Zabıtalarla Denetim Turunda   Zabıta Haftası kapsamında belediye zabıtaları ve çocuklardan oluşan bir heyetle sembolik esnaf denetimine çıkan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli esnaflara çiçek takdiminde bulundu..

Minik zabıtalarla denetim

Büyükgöz Minik Zabıtalarla Denetim Turunda

 

Zabıta Haftası kapsamında belediye zabıtaları ve çocuklardan oluşan bir heyetle sembolik esnaf denetimine çıkan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli esnaflara çiçek takdiminde bulundu

Başkan Büyükgöz, minik zabıtalarla denetime çıktı. Zabıta Haftası kapsamında belediye zabıtaları ve çocuklardan oluşan bir heyetle sembolik esnaf denetimine çıkan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli esnaflara çiçek takdiminde bulundu. KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, belediye başkan yardımcıları, birim müdürlerinin de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerine katılan çocuklar ve zabıtalarla esnaflara hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ederek çiçek takdiminde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren çarşı esnafları da Başkan Büyükgöz ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL