Miraç Kandili programı

Çayırova’da Miraç Kandili programı düzenlendi Çayırova Belediyesi, Miraç kandili dolayısıyla program düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahilerin okunduğu programda günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar gerçekleşti. Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen Miraç..

Miraç Kandili programı

Çayırova’da Miraç Kandili programı düzenlendi

Çayırova Belediyesi, Miraç kandili dolayısıyla program düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahilerin okunduğu programda günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar gerçekleşti.

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen Miraç Kandili programı gönüllere dokundu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi programda konuşma gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemine değinen Başkan Çiftçi “Tüm Müslüman âleminin Miraç Kandilini gönülden kutluyorum. Müslümanın Müslümana ettiği dua makbuldür, birbirimize dua edelim inşallah’’ dedi. Başkan Çiftçi’nin ardından sahneye Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma finalisti Muhsin Kara davet edildi. Muhsin Kara’nın güzel sesi ile okuduğu Kur’an tilaveti dinleyenlerin yüreğine dokundu.

Programda ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği  eserler kulakların pasını sildi. Mübarek kandil gecesinde tüm Müslüman alemi için güzel dileklerde bulunan Abdurrahman Önül, böyle manevi bir ortamda Çayırova’lılarla bir arada olmanın mutluluğunu dile getirdi.


İlahiyatçı yazar Ahmet Bulut Miraç Kandili programında mübarek gecenin anlam ve önemini anlattı. Ahmet Bulut’un hayattan kesitleri sunduğu konuşması dinleyenleri bazen duygulanırken bazen yüzlerini tebessüm ettirdi. Konuşmasının ana temasında namaza yer veren Bulut, namazın bir görev değil yaradan ile buluşma olduğunu belirtti.
Gecenin sürprizi Güzel Kur’an ı Kerim Okuma Dünya birincisi Mehmet Bilir’in sahneye çıkması ile yaşandı. Mehmet Bilir Kur’an-ı Kerim ziyafeti ile davetlileri mest etti.
Miraç Kandili programının son bölümünde Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sanatçılarla hediye takdiminde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL