‘Miras’ Hem güldürdü hem de duygulandırdı

Çayırova Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Aralık Ayında da Dolu Dizgin Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her yaştan seyirciye hitap eden konu ve konuklarla her ay yeni tiyatro gösterimlerini ilçe halkının beğenisine..

‘Miras’ Hem güldürdü hem de duygulandırdı

Çayırova Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Aralık Ayında da Dolu Dizgin

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her yaştan seyirciye hitap eden konu ve konuklarla her ay yeni tiyatro gösterimlerini ilçe halkının beğenisine sunan Çayırova Belediyesi, bu ay “Miras” isimli yetişkin komedi oyununu tiyatro severlerle buluşturdu. Katılımcılardan tam not alan tiyatro oyunu dakikalarca ayakta alkışlandı.

Miras İsimli Tiyatro Hem Güldürdü Hem de Duygulandırdı

Ebru Aksallı’nın yazdığı ve Bayram Gündoğdu’nun yönettiği Miras isimli yetişkin tiyatro oyunu Müslümanlara haram kılınan “faiz” yerine, toplumlarda sınıfsal çatlakları önleyen yardımlaşma ile kardeşliğe davet eden ve helal kazanç kapısı açılmasının gerekliliğinin işlendiği, tiyatroda bir babanın evlilik yolunda iş sahibi olmak isteyen oğluna verdiği destek sürecinde ne gibi zorluklarla karşılaştığı anlatıldı. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda sahnelenen tiyatro, izleyicileri kimi zaman kahkahaya boğarken kimi zamanda hüzünlendirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL