Genel Güncel Manşetler Yaşam

Muhtarlara kırtasiye yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte hizmet veren 472 mahalle muhtarı ve 12 ilçenin muhtarlık dernek başkanlarına kırtasiye yardımı yaptı. Her yıl düzenli olarak yapılan kırtasiye yardımını alan muhtarlar, yardımlarla vatandaşa daha..

Muhtarlara kırtasiye yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte hizmet veren 472 mahalle muhtarı ve 12 ilçenin muhtarlık dernek başkanlarına kırtasiye yardımı yaptı. Her yıl düzenli olarak yapılan kırtasiye yardımını alan muhtarlar, yardımlarla vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet verdiklerini söyleyerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 472 MAHALLE MUHTARINA

Kocaeli’nde hizmet veren muhtarların vatandaşlara yönelik evrak işlerinde kullandıkları kırtasiye malzemelerini her yıl düzenli olarak Büyükşehir Belediyesi sağlıyor. Bu sene de Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki mahalle ve köylere kadar ulaştırılan yardımlar, ilçelerdeki muhtarlar derneği başkanlıklarına teslim edildi.   Büyükşehir Belediyesi tarafından, muhtar derneklerine teslim edilen paketler, buradan da diğer mahalle muhtarlarına dağıtılmaya başlandı.

 BÜYÜKŞEHİR HER ZAMAN YANIMIZDA

Kocaeli genelinde dağıtımı yapılan kırtasiye yardımı kolilerinde Pilot Kalem, Tükenmez Kalem, A4 Şeffaf Poşet Dosya, Istampa,  Istampa Mürekkebi, Mekanizmalı Geniş Klasör, Mekanizmalı Dar Klasör, Yapıştırıcı, A4 Plastik Telli Dosya, Diplomat Zarfı ve A4 kağıt bulunuyor.

 ÖNEMLİ BİR MASRAFTAN KURTULDUK

Öte yandan son 3 yılda muhtarlık bürolarına toplamda; 5 bin 500 adet plastik masa, 15 bin 500 adet plastik tabure, 16 bin adet plastik sandalye ve 150 takım ofis mobilyası tedarik edildi. Sağlanan yardımlar ile önemli bir masraftan kurtulduklarını ifade eden muhtarlar, bu yardımlarla vatandaşa daha iyi hizmet verdiklerini belirtirken, desteklerinden dolayı büyükşehir belediyesine

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL