Muhteşem bir program

Bölgeye Değer Katanlar Muhteşem Bir Gece ile Ödüllendirildi Batıyakası Medya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bölgeye Değer Katanlar 2019” ödül töreni önceki gün akşam yoğun bir katılım ve muhteşem..

Muhteşem bir program

Bölgeye Değer Katanlar Muhteşem Bir Gece ile Ödüllendirildi

Batıyakası Medya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bölgeye Değer Katanlar 2019” ödül töreni önceki gün akşam yoğun bir katılım ve muhteşem bir program ile gerçekleştirildi.

Bu yıl 6.sı düzenlenen ve Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ilçeleri için bir kült haline gelen Bölgeye Değer Katanlar ödül töreni önceki gece Toprak Yatırım Danışmanlığı ana sponsorluğunda ,Darıca’da bulunan Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İş, siyaset, spor ve sanat dünyasını buluşturan özel geceye yüzlerce davetli katıldı ve onlarca ödül sahiplerini buldu. Akşam saatlerinde kokteyl ile başlayan program 41 kategoride ödüllerin dağıtıldığı program ile devam etti. Programı sunucusu Çiler Boylu’nun tanıtım konuşması, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program, gecenin ev sahibi Batıyakası Medya İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü’nün konuşması ile devam etti.

KÖMÜRCÜ’DEN TEŞEKKÜR VE BARIŞ PINARI SELAMI

Programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasını başlayan Kömürcü: “Başarı ödüllendirilmeli, çalışmak ödüllendirilmeli, yaşadığı kente kente katkı sunmak ödüllendirilmeli. Kente katkı sunan,  istihdamın büyümesini sağlar, istihdamın büyümesi evine ekmek götüren insan sayısının artmasına vesile olur. Bizlerde Batıyakası Medya grubu olarak, İş insanı, sanayici, ihracatçı, eğitimci, sporcu, sağlıkçı ve bürokrat olarak bu kente katkı sağlayan,  değer katanları onure etmek adına bu akşam siz dostlarımızla birlikte burada toplandık. Batıyakası Medya tarafından 6.sını düzenlediğimiz gecemize hoş geldiniz. Kıymetli dostlarım yaklaşık iki aylık bir çalışma neticesinde,  istişare ederek belirlenen isimleri, oluşturduğumuz Komite ile üzerinde tartışarak netleştirdik. Bu 2 aylık çalışma da başta Ana Sponsorumuz Toprak yatırım Danışmanlığı olmak üzere tüm komitedeki isimlere huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bölgede birçok ilki gerçekleştiren bir medya organı olarak, objektif yapımız ile her zaman sizlerin takdirini kazandık. Medya organlarımıza ve şahsıma gösterdiğiniz teveccühten dolayı tüm kalbi duygularımla sizleri bir kez daha selamlıyorum. Az öncede bahsettiğim gibi, bu gecede emeği olan ve az sonra ödül almak için sahneye gelecek olan isimleri belirleyen Komitemizi huzurlarınıza davet ederken, bizleri kırmayarak gecemizi şereflendirdiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum.  Şu an Barış Pınarı harekatında olan Mehmetçiğe bir değil binlerce selam olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun. Gecemize Hoş geldiniz şeref verdiniz” şeklinde konuştu.

BU YILIN ANA SPONSORU TOPRAK YATIRIM DANIŞMANLIĞI OLDU

Bülent Kömürcü’nün konuşmasının ardından ise ödül töreni için kategorilerde belirlenen isimleri değerlendiren komite, katılımcılara tanıtılarak kendilerine plaket takdimi yapıldı. Tüm komite üyelerine teşekkür eden Kömürcü daha sonra ise gecenin ana sponsoru olan Toprak Yatırım Danışmanlığı firmasının sahibi Emre Toksöz’ü sahneye davet ederek kendisine bir teşekkür şilti takdim etti. Davetlileri selamlamak için kısa bir konuşma yapan Emre Toksöz ise “Kıymetli hazirun, değerli konuklarımız Hepinizi en içten duygularımla selamlıyor, hayırlı akşamlar diliyorum. Bu yıl Toprak Yatırım Danışmanlığı olarak ana sponsoru olduğumuz “Bölgeye Değer Katanlar” ödül törenimize hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Umuyorum ki bu yıl da her yıl olduğu gibi Batıyakası Medya farkı ile bölgemiz için çok önemli bir programa şahitlik edeceğiz. Ben şahsım ve toprak yatırım danışmanlığı ailesi adına bu özel gecede emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyor, hepinize iyi seyirler diliyorum” dedi.

2019’UN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Toksöz’ün konuşmasının ardından ise ödül töreni başladı. Gecenin ilk ödülü olan Kocaeli Prestij Ödülünü takdim eden Gebze Teknik üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın da bir selamlama ve teşekkür konuşması yaptığı gecede, 41 farklı kategoride ödül sahibini buldu. Ödül alan ve ödül takdim eden bir çok ismin özellikle Barış Pınarı Harekatı için asker selamı verdiği ve desteklerini dile getirdiği gecenin sonunda ise ödül alan tüm isimler sahneye gelerek geleneksel aile pozunu verdiler.

İŞTE GECEDE ÖDÜL ALAN TÜM İSİMLER

KOCAELİ PRESTİJ ÖDÜLÜ- MAMİKLER İNŞAAT

GEBZE PRESTİJ ÖDÜLÜ – NAİL ÇİLER

DARICA PRESTİJ ÖDÜLÜ – ARİF GÜLEN

DİLOVASI PRESTİJ ÖDÜLÜ – Ali İhsan ADIGÜZEL

ÇAYIROVA PRESTİJ ÖDÜLÜ – BARAN AYDIN

İSTİHDAMA KATKI ÖDÜLÜ – ÖZTEKİN KAŞUKCİ

YILIN İŞ ADAMI – ŞERAFETTİN DÜNDAR

YILIN İŞ KADINI – DUYGU UZUN

YILIN SANAYİ KURULUŞU – KAR-POR

YILIN SANAYİCİSİ – ALİ OSMAN GÜR

YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ – GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILIN YATIRIMCISI – Dr. HAKAN HÖBEK

YILIN MEDYA KURULUŞU – DARICA GAZETESİ

YILIN BASIN EMEKÇİSİ – REFİK SILA GÜVENÇ

YILIN EN BAŞARILI GENÇ İŞ ADAMI – MURAT YILMAZ

YILIN TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM MARKASI – DOĞULUKAN İLETİŞİM

YILIN OSGB FİRMASI – AKER OSGB

YILIN EĞİTİM KURUMU – ÖZELSİN KOLEJİ

YILIN EĞİTİME KATKI ÖDÜLÜ – ÖZEL BİLGE OKULLARI

YILIN SOSYAL PROJESİ – HAMSİ FESTİVALİ

       Artvinliler Derneği – Ayhan ŞEN

       Giresunlular Derneği – Recep AKILLI

       Kastamonulular Derneği – Dinçer AÇIKGÖZ

       Ordulular Derneği – Ramazan DEMİR

       Sinoplular Derneği – Muammer AYDIN

       Trabzonlular Derneği -Burhan BEŞİROĞLU

DARICA YILIN GAYRİMENKUL FİRMASI – DEMİR GAYRİMENKUL

DARICA BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANI – GÜLER KURT

DARICA BAY GAYRİMENKUL DANIŞMANI – SERHAT ÖZTÜRK

ÇAYIROVA YILIN GAYRİMENKUL FİRMASI – ADVENCE

ÇAYIROVA BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANI – HERGÜL KILINÇ

ÇAYIROVA BAY GAYRİMENKUL DANIŞMANI – ADEM KARA

GEBZE GAYRİMENKUL FİRMASI – EMLAK & EMLAK

GEBZE BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANI – HÜLYA AYGÜN

GEBZE BAY GAYRİMENKUL DANIŞMANI – ÜMİT GÖKKAYA

YILIN HEMŞERİ DERNEĞİ – ŞANLIURFALILAR DERNEĞİ

YILIN MESLEKİ ÖRGÜTÜ – GEBZE MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI

JÜRİ ÖZEL ÖDÜL – Dr. Murat ÖZKAN

YILIN REKLAM TANITIM FİRMASI – BANADA REKLAM

YILIN ORGANİZASYON FİRMASI – GEBZE ORGANİZASYON

YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU – GEBZE GAZETECİLER CEMİYETİ

YILIN YERLİ MARKASI – GÖZDE LOKANTASI

YILIN TREND MEKANI – HÜNKAR KÜNEFE

YILIN SPORCUSU – TUĞÇE FEDAKARTÜRK

YILIN SPOR KULÜBÜ – ŞAMDAN SPOR KULÜBÜ

YILIN EĞİTİMCİSİ – AHMET YILMAZ

BAŞARI ÖDÜLÜ – TAMER KAYA

YILIN GIDA RESTAURANT FİRMASI – İKİLER KEBAP

BATIYAKASI MEDYA PRESTİJ ÖDÜLÜ- SİNAN BOZKURT

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL