Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Mutlu Aile Mutlu Darıca" | Kocaelide Bugün

“Mutlu Aile Mutlu Darıca”

Bıyık: ‘Biz büyük bir aileyiz’ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her akşam farklı mahallede gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde Darıcalıların dertlerine ortak oluyor. Darıca’da gönül belediyeciliği için çalıştıklarını ifade eden Başkan Bıyık,..

“Mutlu Aile Mutlu Darıca”

Bıyık: ‘Biz büyük bir aileyiz’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her akşam farklı mahallede gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde Darıcalıların dertlerine ortak oluyor. Darıca’da gönül belediyeciliği için çalıştıklarını ifade eden Başkan Bıyık, “Biz büyük bir aileyiz” diyerek Darıcalılarla gönül bağlarının olduğunu söylüyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcalılarla gönül bağını hiç koparmadan sürekli sıcak tutuyor. Darıca’da gönül belediyeciliğini hayata geçiren ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, seçildiği günden itibaren hemen her akşam farklı bir mahalleye giderek ev ziyaretlerinde bulunuyor.

Mutlu Aile Mutlu Darıca

Darıca’yı adeta sokak sokak gezen Başkan Muzaffer Bıyık, özellikle hasta ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek dertlerine ortak oluyor. Vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Muzaffer Bıyık, ihtiyaçlarını sorup destek sözü veriyor. Sorunlarını da dinleyerek notlar alan Başkan Muzaffer Bıyık, “Biz Darıca olarak çok büyük bir aileyiz. Mutlu aile mutlu Darıca anlayışıyla hareket ediyoruz. Darıca’da yaşayan herkesin mutlu olduğu yaşamaktan keyif aldığı bir şehir inşa etmek istiyoruz. Darıca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her konuda yanında ve destekçisi olacağız. Derdi olanın, sıkıntısı olanın sırtını yasladığı bir belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Darıcalılarla aramızdaki gönül bağını hiç koparmayacağız” diye konuştu. Darıcalılar da kendilerini yalnız bırakmayan ve evlerine misafir olan Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL