Gebze Genel Güncel Manşetler

Ödüller Sahiplerine Takdim Edildi

Gebze Hükümet Konağı Proje Yarışmasında Ödüller Sahiplerine Takdim Edildi Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Hükümet Konağı Seçimli Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda dereceye giren eser sahiplerine ödülleri, düzenlenen törenle Belediye Başkanı..

Ödüller Sahiplerine Takdim Edildi

Gebze Hükümet Konağı Proje Yarışmasında Ödüller Sahiplerine Takdim Edildi

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Hükümet Konağı Seçimli Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda dereceye giren eser sahiplerine ödülleri, düzenlenen törenle Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe protokolüyle birlikte takdim edildi

Gebze’nin önemli proje yarışmasında dereceye giren eser sahipleri ödüllerine kavuştu. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Hükümet Konağı Seçimli Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda dereceye giren eser sahipleri ödüllerine kavuştu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde kent meydanında düzenlenen ödül törenine Gebze Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Muharrem Poyrazoğlu, yarışma seçici jürisi üyeleri, yarışmaya katılan proje sahipleri ve ilçe protokolü katıldı. 39 projenin ön seçim için başvurduğu ve 26 adet projenin yarışmacılar tarafından teslim edildiği Gebze Hükümet Konağı Seçimli Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda dereceye giren projelerin sahiplerine ödüllerini ilçe protokolü ile birlikte takdim eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebze’miz adına önemli ve mutlu bir günü idrak etmiş olacağız. Programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

KİMLİK SAHİBİ BİR ESER KAZANDIRACAĞIZ

Şehirlerde alametifarika niteliğinde objeler ya da eserler bulunur. Kenti temsil eder. Gebze’miz 1974 yılında yapılan kaymakamlık binasıyla bugünlere gelmiş. Yeni bir kaymakamlık binası yapılması noktasında Sayın Bakanımızdan yetki devri talep ettik. Tekrar İç İşleri Bakanımıza şükranlarımı arz etmek isterim. Süreci biz yöneteceğiz. Gebze’ye bir kimlik sahibi mimari projeyi kazandırmak adına çıktığımız bu yolda ilk adım olan proje seçimine yönelik yarışmamızı tamamladık. Tüm katılımcılara ve kıymetli jürimizin her bir üyesine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

DERECEYE GİREN ESERLERİN ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Dereceye giren eser sahibi kardeşlerimi de kutluyorum. Gebze’mize hayırlı ve uğurlu olur inşallah” ifadelerini kullandı. Açıklamanın ardından Başkan Büyükgöz ve ilçe protokolü, dereceye giren proje sahiplerine ödüllerini takdim etti. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Hükümet Konağı Seçimli Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda birinci Sıddık Güven Doğan’ın projesi, ikinci Recep Semizoğlu projesi, üçüncü Abdülkerim Gündüz, mansiyonlar Orhan Ersan, Kaan Özer, Uğur Işık, Hakan Evkaya ve ekiplerinin projeleri olarak belirlenmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL