Öğren, Paylaş, Kazan” sloganıyla yola çıktılar

Emlak Kulübü Derneği Kuruldu   Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, bu sektöre inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları bir araya getirmek için “Öğren, Paylaş, Kazan” sloganıyla yola çıkan..

Öğren, Paylaş, Kazan” sloganıyla yola çıktılar

Emlak Kulübü Derneği Kuruldu

 

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, bu sektöre inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları bir araya getirmek için “Öğren, Paylaş, Kazan” sloganıyla yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ kuruldu.

Sektörde tecrübeli, vizyoner ve her biri kendi markasının kurucuları olan gayrimenkul ofis sahipleri tarafından kurulan ve kısa adı “Emlak Kulübü “ olan dernek, ortak akıl ile yönetilerek geniş katılımlı komitelerle sektöre değer katmak için çalışmalarına başladı. Resmi olarak kuruluşu gerçekleştiren derneğin kurucu başkanı Fuat Özdağ seçildi. Kurucu yönetim kurulu listesi aşağıda yer alan Emlak Kulübü, üyeleriyle bir araya geleceği ilk buluşma etkinliği alışıldıkların dışında dün akşam boğazda özel yatta akşam yemeği eşliğinde gerçekleştirildi. İlk 60 üyenin sertifikaları takdimi ile program tamamlandı.

Kurucu Yönetim Kurulu;

ADI VE SOYADI Görevi İ
Fuat ÖZDAĞ Başkan
Seçil YEŞİL Sayman
Mevlüt BOZDAĞ Başkan Yardımcısı
Murat Uygun Başkan Yardımcısı
Saim DİĞRAK Sekreter
Serhat ÖZTÜRK Asil Üye
Gökhan ADIGÜZEL Asil Üye

 

Emlak Kulübü faaliyetleri hakkında bilgi veren Fuat Özdağ; Biz mesleğimizi çok seviyoruz, inanıyoruz ve ticari faaliyetlerimize devam ederek beklemek yerine mesleğin gelişimi, sorunları ve geleceği için çalışmalar yapıyoruz. Elimizi taşın altına koyup, yıllardır edindiğimiz bilgi, tecrübe ve birlik beraberlik ruhuyla bir araya gelip çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Tüzüğümüzde de yer alan Emlak Kulübü’nün amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için kulüpçe sürdürülecek faaliyet alanlarımız;

         Emlak mesleğini icra eden, taşınmaz ticareti yetki belgesine sahip, eğitim ve teknoloji odaklı düşünen, yeniliklere ve paylaşıma açık meslektaşları bir araya getirerek emlak sektörünün kalitesini arttırarak sektöre ve kamuya yarar sağlamaktır.

Emlak sektörünün içinde yer alan bütün paydaşlarla birlikte çalışmak, sektörün gelişimini engelleyen problemlerin ortadan kaldırılması için mücadele ederek çözümler üretmek,

Emlak sektörünün ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtılması, yatırımcı ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek katma değer üretecek projelerin geliştirilmesini ve emlak sektörünün güçlü birlikteliği için çatı kuruluşu oluşturulmasını sağlamak,

Bu çatı altında ki komitelerde sektöre hizmet eden ve sektörle bağlantılı olan tüm paydaşlarla birlikte ortak akıl ve gönüllülük esası ile hareket ederek birlikteliği sağlamak ve bu birliktelikle üyeler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayarak üyelerinin motivasyonunu ve kazancının arttırılmasını amaç edinir.

 

Emlak Kulübü başkanı Fuat Özdağ, yapacağımız faaliyetlerle sektöre değer katmaya devam edeceğiz. Eylül ayında planladığımız geniş katılımlı toplantı ile tüm paydaşlarımızla bir araya geleceğiz. Etkinliklerimizle sektöre ışık tutup, birlik ve beraberliğimizi geliştirip, paylaşarak hep birlikte kazanacağız. “Öğren, Paylaş, Kazan“ vizyonumuzla sürekli organizasyonumuzu genişleterek, sektörün sorunlarının çözümü ve kalitesi için her zaman meslektaşlarımızın yanında olacağız. Bizimle birlikte çalışmalarımıza katılacak herkesi kulübümüze bekliyoruz diyerek meslektaşlarını davet etti.

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL