Öğrenciler Hem Eğlendiler Hem de Öğrendiler

Çayırova Belediyesi tarafından eğitime kazandırılan ve her geçen yıl eğitimde hizmet kalitesini arttırarak eğitimin temel taşlarından biri haline gelen Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri ve Bilgievleri üye öğrencileri her yıl olduğu gibi..

Öğrenciler Hem Eğlendiler Hem de Öğrendiler

Çayırova Belediyesi tarafından eğitime kazandırılan ve her geçen yıl eğitimde hizmet kalitesini arttırarak eğitimin temel taşlarından biri haline gelen Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri ve Bilgievleri üye öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yılda Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na götürdü.

Öğrenciler Hem Eğlendiler Hem de Öğrendiler

Gezi programında ilk olarak rehberlerin kısa eğitim ve tanıtımları ile başlayan öğrencilere ayrıca uzman eğitmenler tarafından “enderleşen hayvan türleri”, “çevre ve doğa” konularında görsel materyallerle de desteklenen eğitim verildi.  Doğa ile iç içe olan çocuklar, hem hayvanları hem de botanik parktaki çeşitli bitki türlerini yakından incelediler. Akvaryum kısmını da meraklı gözlerle inceleyen öğrenci ve veliler bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmediler. Hayvanat Bahçesi’nde, eğlenceli vakit geçiren çocuklar, birçok canlıyı yakından görmenin mutluluğunu yaşarken, oyun parkında da gönüllerince eğlendiler. Doğa ve çevre bilinci oluşturmak, hayvan, bitki ve insan bütünlüğüne katkı sağlayarak toplumsal duyarlılığı arttırmak amacı ile her yıl düzenlenen Hayvanat Bahçesi gezileri yıl içerisinde farklı eğitim gruplarıyla devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL