Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Öğrenciler sordu, Karaosmanoğlu cevapladı | Kocaelide Bugün

Öğrenciler sordu, Karaosmanoğlu cevapladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Anadolu Lisesini ve Derince Mevlana İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Bulduğu her fırsatta okulları ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Karaosmanoğlu,..

Öğrenciler sordu, Karaosmanoğlu cevapladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Anadolu Lisesini ve Derince Mevlana İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Bulduğu her fırsatta okulları ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Karaosmanoğlu, eğitime olan desteklerini sürdüreceklerini bir kez daha ifade etti.  

Derince Mevlana İmam Hatip Ortaokulu’nda samimi bir ortamda öğrencilerle bir araya gelen, bilgi ve tecrübelerini paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, “Sigara başta olmak üzere zararlı alışkanlıklardan çocuklarımızın ve gençlerimizin uzak durmasını istiyorum. Kent genelinde samimi bir şekilde spor alanları, eğitim ve kültür hizmetlerimizle yavrularımızın zamanlarını doğru kullanması, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için çalışıyoruz. Gençlerimizin geleceğe iyi hazırlanmaları noktasında okullarımızda ihtiyaç olan Fen Laboratuvarları için de çalışmamızı yaptık. Yeri olan okullarımıza bu konuda destek olacağız” açıklamasını bir kez daha yaptı.

 “YETİŞMENİZ İÇİN EĞİTİM ALTYAPISINI HAZIRLADIK”

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen buluşmada, öğrencilere zihniniz ve bahtınız açık olsun diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ülkemizin ve kentimizin her noktasına okullar kazandırdık. Bunu çok önemli, stratejik bir hizmet olarak görüyorum. Bu kapsamda sizlerin hayata iyi hazırlanmanız ve yetişmeniz için eğitim altyapısını hazırladık” şeklinde konuştu.

 “SİZLERİN İYİ YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“Geleceğinizi inşa etmeniz için gerek eğitim hayatınızda gerekse yaşamınızda sevdiğiniz ve sizleri geliştirecek kitaplar okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Sağlıklı gelişmeniz adına spor yapmanızı ve sağlıklı beslenmenizi öneriyorum. Sağlığımız olan en büyük zenginliğimizi hareket ederek koruyacağız. Gözlerinizden geleceğin bilim insanları, kamu personeli, özel sektörde iş dünyasının birer temsilcileri, teknikeri, mühendisi doktoru, öğretmeni velhasıl insanlık için faydalı olacak bir insan olacağınıza inanıyorum. Sizlere güveniyor ve iyi yetişmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL