Eğitim Genel Güncel

ÖĞRETMENLİK FEDAKARLIK GEREKTİRİR

Öğretmenler Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi tarafından değişik etkinlikler düzenlenirken, Başkan Karabacak çocukların en iyi şartlarda yetişmesi adına büyük emekler veren öğretmenlerin her türlü övgüyü hak ettiğini ifade etti. Darıca Belediyesi..

ÖĞRETMENLİK FEDAKARLIK GEREKTİRİR

Öğretmenler Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi tarafından değişik etkinlikler düzenlenirken, Başkan Karabacak çocukların en iyi şartlarda yetişmesi adına büyük emekler veren öğretmenlerin her türlü övgüyü hak ettiğini ifade etti.

Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bilgi Evleri’nde ve Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi’nde görev yapan öğretmenler adına düzenlenen etkinliklerde öğretmenler gönüllerince eğlendiler.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte ise Volkan Aslan Türk Halk Müziği konseriyle Türk Halk Müziğinin en güzel parçalarını seslendirirken, geceye katılan öğretmenler ve vatandaşlar gönüllerince eğlendiler. Gecede

ÖĞRETMENLİK FEDAKARLIK GEREKTİRİR

Konserin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak programa katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederken, öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal ve fedakarlık gerektiren mesleklerinin başında geldiğine vurgu yaptı. Başkan Karabacak  “Milletlerin her alanda, milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak öğretmenlerin özverili çalışmalarına bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle güçlü ve modern bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen ülkemize en büyük hizmeti veren, gençlerimizi emanet ettiğimiz, onları hayata hazırlayan, fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” diyerek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL