ÖGÜDER’den Akşener’e Ziyaret

ÖGÜDER, İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener’i ziyaret etti.   Kentimiz genelinde kurularak çalışmalarına başlayan Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÖGÜDER) üyeleri, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i..

ÖGÜDER’den Akşener’e Ziyaret

ÖGÜDER, İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener’i ziyaret etti.

 

Kentimiz genelinde kurularak çalışmalarına başlayan Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÖGÜDER) üyeleri, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

 

Öncelikle Anayasa Komisyonu Üyesi İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’yi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret eden ÖGÜDER üyeleri dernekleri hakkında bilgi verdikten sonra çalışmalarını ve taleplerini de sunma imkanı buldular.

Özel güvenlik görevlilerinin yaşamış oldukları sorun ve sıkıntılarını iletmek, taleplerini dile getirmek amacıyla siyasi parti başkanlarını ziyaret etmeye devam eden ÖGÜDER yönetim kurulu üyeleri son ziyaretlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e gerçekleştirdiler.

Ziyarete ÖGÜDER Başkanı Zeki Aydın, genel sekreter Tülay Şafak, teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Altan Ferhatoğlu, yönetim kurulu başkan yardımcısı Can Eraslan, yönetim kurulu üyeleri Lara Gurtavaya ve Dinçer Tekin  ile disiplin kurulu üyesi Aysel Ferhatoğlu katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından sıcak bir şekilde karşılanan ekip, ÖGÜDER hakkında detaylı bilgi verdikten sonra sektörde yaşanan olumsuzluklar ile özel güvenlik personellerinin sorunlarını ve iyileştirilmesi gereken imkanlarını dile getirerek destek istediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meral Akşener, özel güvenlikçilerin çok zor şartlarda çalıştıklarını belirterek şartlarının iyileştirilmesi için sorunların takipçisi olacaklarını belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL