“Okullar 1 Haziran’da açılabilir”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların 1 Haziran’da açılabileceğini söyledi.   CNN Türk televizyonuna konuşan Selçuk, “Bütün toplumun bilgisi dahilinde bakanlıklarla aramızdaki iletişim çalışmaları hep bir yere bağlanıyor. 31 Mayıs’a..

“Okullar 1 Haziran’da açılabilir”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların 1 Haziran’da açılabileceğini söyledi.

 

CNN Türk televizyonuna konuşan Selçuk, “Bütün toplumun bilgisi dahilinde bakanlıklarla aramızdaki iletişim çalışmaları hep bir yere bağlanıyor. 31 Mayıs’a kadar bu süreç devam edecek. Sadece eğitimden bahsetmiyoruz; ekonomide, turizmde normalleşme ve bunu bütün olarak görmek lazım. Okullarımızın bir an önce açılmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

Selçuk, bunun olağanüstü bir dönem olduğunu ve birinci dönemde zayıf aldığı için çocukların sınıfta bırakılmasının doğru olmadığını aktardı.

 

Selçuk, öğrencinin lehine bir bakış açısıyla sorumlu geçmek şartıyla sınıfın geçebileceğini ve sorumluluk sınavlarının olacağını belirtti.

 

Telafi eğitiminin okullar açılır açılmaz başlayacağını ifade eden Selçuk, “1 Haziran’da okulu açtık, telafi eğitimimiz başlar. Eylül’de açtık, hemen başlar. Öğrencilerimizin ne kadar eksiği olduğunu belirleriz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL