Spor

Olgunlar Turnuvasından SEDAŞ’a Teşekkür

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’de 3,4 milyon nüfusa ve 1,6 milyon elektrik kullanıcısına, 1700 çalışanı ve 500 aracı ile elektrik dağıtım hizmeti veren ve elektriğin sürekliliği için 7/ 24 görev..

Olgunlar Turnuvasından SEDAŞ’a Teşekkür

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’de 3,4 milyon nüfusa ve 1,6 milyon elektrik kullanıcısına, 1700 çalışanı ve 500 aracı ile elektrik dağıtım hizmeti veren ve elektriğin sürekliliği için 7/ 24 görev yapan SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) 2013 yılından itibaren turnuvanın geliri ile eğitime katkı sağlamak amacıyla tertiplenen ve bu yıl 29’ncusu düzenlenen geleneksel Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasına verdiği destek sebebiyle onurlandırıldı.

Sakarya’da 1987’den beri düzenlenen, bu yıl da Prof.Dr.Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen ve Genç Olgunlar, Olgunlar ve Tecrübeli Olgunlar kategorisinde yapılan futbol turnuva maçları sona erdiğinde, ödül gecesinde şampiyonluk maçı öncesi, Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında bu yıl “tüm takımlara başarılar dileyerek, eğitime katkı için turnuvaya destek veren” SEDAŞ unutulmadı. Turnuvanın destekçilerinden olan SEDAŞ adına teşekkür plaketini, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL