Olimpiyat Başvuruları Başladı

Fen Bilimleri Olimpiyatı Başvuruları Başladı Yücel Boru Fen Lisesi, Kocaeli ili geneli 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak geçen yıl birincisini düzenlediği Fen Bilimleri Olimpiyatının bu yıl ikincisini düzenliyor. Öğrencilere Fen..

Olimpiyat Başvuruları Başladı

Fen Bilimleri Olimpiyatı Başvuruları Başladı

Yücel Boru Fen Lisesi, Kocaeli ili geneli 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak geçen yıl birincisini düzenlediği Fen Bilimleri Olimpiyatının bu yıl ikincisini düzenliyor.

Öğrencilere Fen Bilimlerini sevdirmek, öğrencilerin sentez ve analiz yapma güçlerini artırmak amacıyla düzenlenen olimpiyat yarışmasının birincisine Kocaeli geneli 103 ortaokuldan 310 öğrenci katılmıştı.

Başvuruları 3 Şubat Pazartesi günü başlayan yarışmanın son başvuru tarihi 13 Nisan 2020. 19 Nisan 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek yarışmanın başvuruları Okul Müdürlükleri tarafından www.ybflfbo.net adresinden yapılıyor.

Okul Müdürü İsmail Boğa’Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz olimpiyat yarışmamıza ilimiz genelinde yoğun bir katılım olmuştu. TÜBİTAK ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden akademisyenlerden oluşan olimpiyat komitemiz soru hazırlama aşamasında büyük katkı sağlıyorlar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Yücel Boru ve Profil Endüstri A.Ş yönetim kurulunun destekleriyle gerçekleştireceğimiz 2. Fen Bilimleri Olimpiyatımıza bu yıl da yoğun katılım bekliyoruz. Gelecek yıl ulusal çapta yapmayı planlıyoruz. Şimdiden yarışmada yarışacak okul, kurum ve öğrencilerimize başarılar dileriz.” açıklamalarında bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL