Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kocaeli’de ki Faciada Ölü Sayısı 19’a Yükseldi! | Kocaelide Bugün
Genel

Kocaeli’de ki Faciada Ölü Sayısı 19’a Yükseldi!

Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 19 kişi hayatını kaybetti, arama faaliyetlerinde 40 göçmen kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan, Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 19..

Kocaeli’de ki Faciada Ölü Sayısı 19’a Yükseldi!

Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 19 kişi hayatını kaybetti, arama faaliyetlerinde 40 göçmen kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan, Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 19 kişinin hayatını kaybettiği, arama faaliyetlerinde 40 göçmenin kurtarıldığı, 9-11 dolayında göçmene yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Teknenin batması sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri de hastane morguna götürüldü. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin kaybolan göçmenlerin bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Öte yandan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nca düzensiz göçün önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, 13 Ağustos-9 Eylül 2017 tarihleri arasında Karadeniz’de 7 olayda 834 göçmen yakalanarak olası can kayıpları önlenmiş, 10 göçmen kaçakçısı da gözaltına alınmıştı. Ayrıca diğer kolluk birimleriyle müşterek yürütülen faaliyetlerde de jandarma ekiplerince 2 olayda 237 göçmen ve 5 organizatör yakalanmıştı.

Yasa dışı göçün önlenmesi için Ege ve Akdeniz’de olduğu gibi Karadeniz’de de Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları denizden ve havadan, emniyet ve jandarma ekipleri ise karadan denetimlerini sürdürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL